Kursrekke våren 2019 - del 2 | Unyttige roboter

I denne runden går vi løs på litt heftigere oppgaver! Nå skal det bygges roboter! Vi har fått inn litt ekstra veiledningshjelp også - så vi håper vi klarer å lage hver vår robot på 3 onsdager - men det kan vel muligens hende vi må bruke litt mer tid? Det er lurt å jobbe litt med roboten hjemme mellom klubbkveldene også.

Useless robots

Kursrekke #2 våren 2019

Oppstart: Onsdag 13.mars
Varighet: 3 onsdager
Sted: Læringssenteret for voksne, Hønefoss Arena
Tid: 18:00-20:00
Kurstyper: Ubrukelige roboter
Påmelding: Uformell påmelding - se under.
Pris: Som vanlig, kr.0,-

I denne runden går vi løs på litt heftigere oppgaver! Nå skal det bygges roboter! Vi har fått inn litt ekstra veiledningshjelp også - så vi håper vi klarer å lage hver vår robot på 3 onsdager - men det kan vel muligens hende vi må bruke litt mer tid? Det er lurt å jobbe litt med roboten hjemme mellom klubbkveldene også.

Om du har en ren melkekartong, skoeske, eggekartong eller andre remedier som det kan være nyttig å bruke til slike prosjekter - så er det supert om du tar det med.

Påmelding er uforpliktende, men gir oss en god pekepinn på hva vi har i vente.