Kursrekke våren 2019 - del 1

2019 begynner med et brak i kodeklubben! Vi setter i gang allerede 16.januar og denne rekken med kodeklubbkvelder kan regnes som et "forkurs" til neste rekke - hvor vi skal bygge roboter!

kode vi jobber med for tiden

Kursrekke #1 våren 2019

Oppstart: Onsdag 16.januar
Varighet: 3 onsdager
Sted: Læringssenteret for voksne, Hønefoss Arena
Tid: 18:00-20:00
Kurstyper: Scratch (nybegynner), Python (nybegynner og øvet) samt Web (nybegynner og øvet)
Påmelding: Uformell påmelding - se under.
Pris: Som vanlig, kr.0,-

Som vanlig er det slik at de under 10 år må komme i følge med voksen.

Til web-kurset anbefaler vi en minimumsalder på 10-11 år, men vi tar også gjerne i mot ungdommer helt opp i myndighetsalder. Det er en del engelske ord og uttrykk og de må jobbe litt i flere programmer. All den tid deltagerene har med egen PC, så er det en fordel om de har installert en eller annen kode-editor før de kommer. Se gjerne her for forslag! Egen PC er for øvrig ikke noe krav.

Scratchkurset, men særlig Python-kurset i denne runden vil forsøke å fokusere litt på bruk av sensorer. Det er med tanke på at vi i neste kursrekke skal forsøke å bygge "unyttige roboter"! Denne, altså neste kursrekke, har foreløpig planlagt oppstart den 13.mars.Tagger