Kursrekke høsten 2018 - del 2

Yes! Vi klarte å finne plass til en runde til med kodeklubb før jula kommer. Og vi begynner allerede onsdag 10.oktober. I denne runden blir det Scratch, Python og Web som står i fokus.

kode vi jobber med for tiden

Kursrekke #2 høst 2018

Oppstart: Onsdag 10.oktober
Varighet: 3 onsdager
Sted: Læringssenteret for voksne, Hønefoss Arena
Tid: 18:00-20:00
Kurstyper: Scratch (nybegynner), Python (nybegynner og øvet) samt Web (nybegynner og øvet)
Påmelding: Uformell påmelding - se under.
Pris: Som vanlig, kr.0,-

Som vanlig er det slik at de under 10 år må komme i følge med voksen.

Til web-kurset anbefaler vi en minimumsalder på 10-11 år, men vi tar også gjerne i mot ungdommer helt opp i myndighetsalder. Det er en del engelske ord og uttrykk og de må jobbe litt i flere programmer. All den tid deltagerene har med egen PC, så er det en fordel om de har installert en eller annen kode-editor før de kommer. Se gjerne her for forslag! Egen PC er for øvrig ikke noe krav.

Micro:biten får hvile litt denne runden, så de som egentlig tenkte seg dit bør vurdere enten Python eller Web. Om de er mest opptatt av kode, så er Python riktig valg. Om de er mest opptatt av "innholdet" som produseres, så er Web riktig valg. Sånn veldig grovt skissert.Tagger