Lær JavaScript på en artig måte

Kodere som jobber i Google får lov til å bruke 20% av tiden sin til å jobbe med et hvilketsomhelst prosjekt. Noen av folkene bestemte seg å lage en app som enkelt lærer bort JavaScript. Appen er gratis og vi har testet den.

Grasshopper JavaScript App

Grasshopper

Appen heter Grasshopper og er tilgjengelig for både iOS og Android. Dessverre er den kun på engelsk, så nokså gode engelskkunnskaper er nødvendig. Vi tipper mange 14-åringer vil takle det greit.

Appen har en litt annen og mer praktisk tilnærming enn mange andre undervisningsopplegg - hvilket gjør den godt egnet for barns bruk. Her er det praktisk koding med èn gang.

Grasshopper er laget for å lære seg kode mens man sitter på bussen, venter på legekontoret osv. Det er med andre ord veldig lett å gå inn og ut av undervisningsopplegget. Oppgavene er veldig korte og det er utrolig greit å komme inn i dem igjen om du har vært borte fra den en stund.

Vi har ikke testet appen "helt ut" - så vi vet ikke helt "hvor langt den går", men at dette er en utmerket tilnærming til JavaScript er hevet over en hver tvil.

Sjekk den ut - det er som nevnt gratis!