Velkommen til våre nye nettsider

Kodeklubben Ringerike er er i ferd med å etablere sine nettsider her. I løpet av en uke eller to er nok mye gjort. Foreløpig er det litt lite innhold her, men det kommer til å endre seg!

kode vi jobber med for tiden

I skrivende stund er det kun 3 onsdager igjen med kodeklubb før sommerferien. Disse dagene er også såkaldte "freehack-dager" - hvilket betyr at vi ikke har noe form for "undervisning" men lar kidsa jobbe med sine egne prosjekter. Det er voksne tilstede med nokså bred kompetanse, så vi forsøker å hjelpe dem med de prosjektene de ønsker å jobbe med. Kreativitet er et stikkord for disse freehack-dagene. Det er kanskje ikke så gunstig tidspunkt å begynne på kodeklubben nå da det jo ikke blir gitt noe "grunnundervisning", men kom gjerne innom for å se hva i alle dager det er vi driver med her!

Kurs etter sommeren

Vi regner med å begynne nye kurs i overgangen august-september, men følg med på disse sidene og vår Facebook-side for oppdateringer rundt dette.

Tagger